Vårt Community

Atleter och Vardagsäventyrare

Silvafamiljen består av en blandning av atleter i världsklass, inspirerande ambassadörer och våra mest inflytelserika vänner. De har alla en sak gemensamt – de hårdtestar våra produkter. Oavsett om det är en regnig morgonjogg, ett vandringsäventyr eller ett VM i orientering så kan du vara säker på att de har utmanat våra produkter. När de är nöjda med sin upplevelse så tror vi att du kommer vara det också.

Förutom våra vänner i Silvafamiljen så har vi också strategiska samarbeten med organisationer, lag och nationella förbund.

ATLETER

Atleterna i vårt community är våra mest krävande kunder. De rankas bland världens utövare bästa inom sin sport och kräver teknisk utrustning för att utöka sina vinster och fortsätta utveckla sina prestationer.

Individuella atleter

Vårt community tillhör världseliten inom sin sport. De hjälper oss i vår produktutveckling och testar våra produkter under de mest krävande förhållanden.

Tove Alexandersson
ORIENTEERING & SKI ORIENTEERING
Gustav Bergman
ORIENTERING
Hedvig Wessel
FREERIDE SKIIING
Ryan Sandes
ULTRA-TRAIL
Mimmi Kotka
ULTRA-TRAIL & SKYRUNNING
Emelie Forsberg
SKYRUNNING & SKIDALPINISM

LANDSLAG & FÖRBUND

OFFICIELL LEVERANTÖR
SVENSKA LÄNGDLANDSLAGET
OFFICIELL LEVERANTÖR
NORSKA LÄNGDLANDSLAGET

Partners

Vi samarbetar med olika partners som inspirerar oss och hjälper till att utveckla ännu bättre produkter. Tack vare deras värdefulla expertis och feedback

CAKE SÄTTER STOPP FÖRTJUVJAKT I AFRIKA
läs mer
FOREST FEMMES
Läs mer