Pannlamps-
guiden

Hitta ditt ljus i livet

När du är ute i mörkret vill vi att din pannlampa ska kännas som en naturlig del av dig själv. Och vi vill att du ska känna dig säker. I flera decennier har vi arbetat för att ta fram utrustning för aktiva människor; riktiga entusiaster som kräver den allra bästa utrustningen.

Vi har ett bredd utbud av pannlampor för alla dina aktiviteter och preferenser och som blir din perfekta partner för din favoritaktivitet.

Hitta din pannlampa

När du är ute i mörkret vill vi att din pannlampa ska kännas som en naturlig del av dig själv.

Läs mer

Det finns alltid mer att upptäcka

Batterier för alla aktiviteter

Hitta den rätta mixen av brinntid och vikt. Ett litet batteri kan du ha i batterihållaren på huvudet vid löpning, medan ett mer kraftfullt kan användas vid längre turer.

Hitta din pannlampa

När du är ute i mörkret vill vi att just din pannlampa ska kännas som en naturlig del av dig själv. Här hittar du pannlampan för dig.

Vår pannlamps­filosofi

Vi har funnits sedan 1930-talet och med all erfarenhet har vi lärt oss mycket om pannlampor. Såhär tänker vi när vi designar våra pannlampor.

En eller flera aktiviteter

Många av våra pannlampor är modulära och designade att passa för flera aktiviteter. Flytta den enkelt mellan pannband, hjälm eller cykelstyre.

Tänk på detta när du väljer pannlampa

Det finns flera parametrar att ta hänsyn till när du ska välja en pannlampa. Tänk på hur pannlampan passar dig och hur den känns när du använder den.

Fördelar med Silvas ljus

Optiken i alla våra pannlampor har Silva Intelligent Light vilket optimerar ljusbilden, samtliga multilampor har även flexibiliteten med Silva Flow Light.