En eller flera aktiviteter

Olika hastighet kräver olika ljusstrålar

Vi har pannlampor med ett fast ljus: en kombination av fokuserat avståndsljus som lyser långt och vidvinkelljus som lyser upp nära dig, som är optimalt för löpning, vandring eller kartläsning. Om du vill ha en lampa som ska fungera optimalt för flera olika aktiviteter i olika hastighet så ska du välja en multilampa med vår teknologi Silva Flow Light.

Genom att vinkla ljuset neråt får du en bredare ljusbild som är anpassad för långsammare aktiviteter. När du istället vinklar pannlampan framåt/uppåt når ljuset längre och ger dig en perfekt ljusbild för aktiviteter i högt tempo.

Multilampor med Silva Flow Light

Cross Trail

Cross Trail är vår instegsserie med multilampor med ett ljus på 600 lumen vilket gör dessa lampor ideala för löpning, längdskidåkning, pendling och enklare stigcykling.

Trail Speed

Trail Speed är den ultimata pannlamps-familjen för dig som söker en kraftfull men också en liten och smidig pannlampa. Den här serien är ett perfekt val för uthållighetssporter.

Exceed

Serien Exceed innehåller våra mest kraftfulla pannlampor med mest ljus. Det här är lampan du behöver i krävande förhållanden med mycket fart: utförsåkning, cykling och nattorientering.

Frihet med multifästen

Multilamporna är gjorda för flexibel användning och oavsett modell så kan du fästa dem på olika sätt. Du kan till exempel enkelt kan flytta lampan från pannbandet och istället fästa den på cykelstyret, hjälmen eller din löparväst.

Tack vare förlängningssladden så kan du ha batteriet på cykelramen eller i din ficka. När det är kallt ute så förlänger du batteritiden om du förvarar det på ett varmt ställe.

Hitta din pannlampa

När du är ute i mörkret vill vi att din pannlampa ska kännas som en naturlig del av dig själv.

Läs mer

Batterier för alla aktiviteter

Hitta den rätta mixen av brinntid och vikt. Ett litet batteri kan du ha i batterihållaren på huvudet vid löpning, medan ett mer kraftfullt kan användas vid längre turer.

Hitta din pannlampa

När du är ute i mörkret vill vi att just din pannlampa ska kännas som en naturlig del av dig själv. Här hittar du pannlampan för dig.

Vår pannlamps­filosofi

Vi har funnits sedan 1930-talet och med all erfarenhet har vi lärt oss mycket om pannlampor. Såhär tänker vi när vi designar våra pannlampor.