Tänk på detta när
du väljer pannlampa

Den perfekta pannlampan märks inte

Ljuskvalitet är viktigt när du ska välja din pannlampa men om den är tung eller obekväm så kommer du ändå inte att tycka om den. Därför har det alltid varit viktigt för oss att studera hur kroppen rör sig: vi vill att pannlampan ska upplevas bekväm oavsett aktivitet.

Vårt mål är att ta skapa pannlampor som känns som en naturlig del av kroppen, som är välbalanserad och som känns bekväm när du använder den. Våra pannlampor är de minsta och lättaste du kan hitta och inkluderar alltid ett pannband med silikon på insidan så att det sitter bra på huvudet. På baksidan av huvudet sitter det kompakta batteriet eller en bakplatta som stabiliserar vikten och ökar din komfort. Detta är bara några av alla detaljer vi kontinuerligt jobbar på för att göra pannlampan så bekväm som möjligt att använda.

Svett är inget hinder

Oavsett hur hårt du tränar och hur svettig du blir så är det inget hinder. Silikonet på insidan av pannbandet garanterar att pannlampan sitter bekvämt och alltid på plats oavsett om du precis börjat ditt pass eller om du varit ute flera timmar. Våra pannlampor tål både vatten, väder och svett.

Stabilitet och komfort

Den lätta och smidiga plattan som sitter baktill på pannbandet är viktig för att pannlampan ska sitta bra på ditt huvud utan att trycka på dina öron. Den sitter stabilt utan att bli obekväm att använda.

Hitta din balans

Vi vill erbjuda mer ljus i mindre förpackning i våra pannlampor. Därför är alla pannlampor från Silva framtagna för att ge dig den absolut bästa kombinationen av storlek, ljus och batterivikt.

Tips!

Ägna en stund åt att justera din pannlampa innan du påbörjar din aktivitet. Du behöver inte dra åt pannbandet för tight; silikondetaljer på insidan säkerställer att det sitter stadigt.

Hitta din pannlampa

När du är ute i mörkret vill vi att din pannlampa ska kännas som en naturlig del av dig själv.

Läs mer

Batterier för alla aktiviteter

Hitta den rätta mixen av brinntid och vikt. Ett litet batteri kan du ha i batterihållaren på huvudet vid löpning, medan ett mer kraftfullt kan användas vid längre turer.

Hitta din pannlampa

När du är ute i mörkret vill vi att just din pannlampa ska kännas som en naturlig del av dig själv. Här hittar du pannlampan för dig.

Vår pannlamps­filosofi

Vi har funnits sedan 1930-talet och med all erfarenhet har vi lärt oss mycket om pannlampor. Såhär tänker vi när vi designar våra pannlampor.