dry bags

SKYDDAR DIN UTRUSTNING MOT VÄTSKA OCH FUKT

Silvas dry bags (vattentäta packpåsar) är ett enkelt men mycket värdefullt tillskott till din packning. De skyddar din utrustning mot vätska och fukt på ett smidigt och tryggt sätt. Även i de tuffaste väderförhållandena så kan du vara säker på att din utrustning förblir torr.

R-PET

100% recycled

Våra R-PET Dry Bags är tillverkade av 100% återvunnen plast från PET-flaskor. Materialet är slitstarkt utan att tumma på vikten och du kan med fördel ha Dry Bagen i en större väska som inte håller tätt. På en vandringstur så kan du använda den båda för att skydda det som är i påsen – men även det som ligger utanför – till exempel om du har ett par smutsiga skor.

tpu

GENOMSKINLIG OCH EXTRA SLITSTARK

Om du är ute efter en extra slitstark dry bag så ska du välja vår TPU-serie. De vattentäta påsarna är genomskinliga och tillverkade av ett extra robust material för att klara av de allra tuffaste förhållandena. Tack vare att den är så robust kan du använda den som en separat väska på sjön eller vid friluftsäventyr.

tpu-v

robust and compressable

TPU-V har precis samma slitstarka material som TPU-serien. TPU-V har dock ett kompressionsvalv som gör att du kan pressa ur all onödig luft ur dry bagen. Det medför betydligt mer optimerad packning och är perfekt för att slippa bära på extra väskor.

cordura 30d

NÄR VARJE GRAM RÄKNAS

Våra 30D dry bags är tillverkade av lättviktsmaterialet Cordura. Det möjliggör en ultralätt dry bag med stabila sömmar som inte slits upp. Välj 30D när vikten och smidigheten är det viktigaste men du inte vill tumma på kvaliteten i materialet.

NYLON 70D

EN SLITSTARK LÄTTVIKTARE

70D är en mix av låg vikt och slitstarkt material. Det här är en hybridvariant som passar lika bra när du vill ha en dry bag som fungerar i tuffa väderförhållande och vid pendling till och från jobbet.

Vill du veta mer?

Hör av dig så berättar vi mer om oss och vår historia – vi lyssnar gärna på din feedback om hur vi kan förbättra oss också. Vi arbetar löpande för att förbättra såväl artiklar som det övergripande sortimentet.

    The information will NOT be used for any other purpose. The data is saved for a maximum of 12 months. Read more in our Privacy Policy here.