Vår filosofi

MED SMIDIGHETEN I CENTRUM

Silva ryggsäckar, väskor och bälten är tillverkade för att användas ofta och till fullo. Vår grundtanke är enkelhet och flexibilitet. Varje produktegenskap finns där av en anledning: att underlätta för dig att packa och bära med dig dina saker. Samtliga fickor och fack är designade för flexibel användning och för att göra själva packningsmomentet så smidigt som möjligt. Ergonomi, slittålighet och synlighet är tre ständigt återkommande värden när vi låter smidigheten hamna i centrum.

comfortable

and intuitive

En ryggsäck, väska eller bälte från Silva är enkel att justera efter din kropp och packningen du har med dig. Vi testar och finjusterar alltid produkterna för att de ska bli så ergonomiska och behagliga att använda som möjligt. Det ska vara lika smidigt att använda väskan vid intensiv träning som vid vardagspendling.

durable

and lightweight

Våra ryggsäckar och väskor används ofta vid vandring, löpning, skidåkning, pendling eller på sjön. Det sätter höga krav på dess stryktålighet och vikt. Vid produktutvecklingen så strävar vi alltid efter att hitta den optimala lösningen som matchar aktiviteten eller äventyret som väskan är ämnad för.

visibility

in the dark

Med avstamp i den långa och mörka svenska vintertiden så vet vi vikten av bra synlighet. Det är viktigt att du syns i spåret eller naturen och de väl tilltagna reflexdetaljerna säkerställer detta.

Vill du veta mer?

Hör av dig så berättar vi mer om oss och vår historia – vi lyssnar gärna på din feedback om hur vi kan förbättra oss också. Vi arbetar löpande för att förbättra såväl artiklar som det övergripande sortimentet.

    The information will NOT be used for any other purpose. The data is saved for a maximum of 12 months. Read more in our Privacy Policy here.