Varför ska jag väljaSilva?

Vi på Silva har sedan starten 1933 gedigen erfarenhet av friluftsliv och outdoor-aktivteter. Samtliga produkter är designade och testade i Sverige för att kunna tåla rejält påfrestande väderförhållanden. Du kan vara trygg i att dina Silva-produkter klarar av det tuffa skandinaviska vädret med bravur.

Idag erbjuder vi bland annat pannlampor, kompasser, ficklampor, vattentäta väskor och liknande utrustning i premiumkvalitet så du kan njuta av friluftslivet till fullo. Vi utvärderar och uppdaterar löpande vårt sortiment för att kunna erbjuda dig de smartaste, tåligaste och mest effektiva produkterna.

Upptäck Silva

Vår mission har sedan 1933 varit att möjliggöra en ännu starkare naturupplevelse. Vi är stolta över vår historia och det faktum att vi erbjudit friluftsartiklar i mer än 85 år.

Vill du veta mer?

Hör av dig så berättar vi mer om oss och vår historia – vi lyssnar gärna på din feedback om hur vi kan förbättra oss också. Vi arbetar löpande för att förbättra såväl artiklar som det övergripande sortimentet.

    The information will NOT be used for any other purpose. The data is saved for a maximum of 12 months. Read more in our Privacy Policy here.