Vätske­ryggsäckar

Den perfekta löparpartnern

Flexibiliteten, den smidiga passformen och den lätta gramvikten hjälper dig att orka längre på dina löpturer. Vätskeblåsan har sitt eget fack så du har gått om utrymme att använda de andra facken till mobil, nycklar, nödproviant, mössa, överdrag eller dylikt. Fickorna på framsidan är perfekta för vattenflaskor, gel eller energibars som hjälper dig hålla ångan uppe.

easy access

and perfect fit

Facket på baksidan har dubbla ingångar så du kan enkelt komma åt innehållet i farten (t.ex en jacka) oavsett om du är vänster- eller högerhänt. Packningen optimeras och ger en behaglig passform tack vare det elastiska materialet.

compression

straps

Löparvästen Strive Light 10 har extra packningsutrymme – tack vare dess kompressionsband så kan du se till att packningen fördelas jämnt för bästa komfort.

stay organized

and energized

Det finns gott om fack och fickor på löparväskorna. Däribland ett speciellt fack för extrabatteriet till din pannlampa – perfekt för längre turer när mörkret tagit vid. Du får dessutom plats med en jacka, mobil, nycklar och nödproviant. I facket för vätskeblåsan finns smidiga utgångar där du kan dra och fästa slangen så den är enkel att komma åt utan att du behöver stanna upp.

cool

comfort

Vätskeryggsäckarna är tillverkade av mesh – ett material som andas – och ger dig den bästa ventilationen för att förebygga att du blir blöt av svettningar. Den ergonomiska passformen hjälper dig att komma längre på din löptur tack vare att ryggsäcken aldrig kommer i vägen.

low weight

materials

Vi har lagt extra fokus på att optimera vikten och noggrant valt ut materialet till varje enskild del på vätskeryggsäcken.

added safety

När det passar dig

Ta en löprunda när det passar dig. Det är enkelt att fästa en extralampa, t.ex Twin Tyto, på baksidan för att bättra på synligheten i mörkret – du har dessutom en integrerad visselpipa på ena bandet. Självklart finns även reflexdekaler på ryggsäcken.

Vill du veta mer?

Hör av dig så berättar vi mer om oss och vår historia – vi lyssnar gärna på din feedback om hur vi kan förbättra oss också. Vi arbetar löpande för att förbättra såväl artiklar som det övergripande sortimentet.

    The information will NOT be used for any other purpose. The data is saved for a maximum of 12 months. Read more in our Privacy Policy here.