JOBBA HOS OSS

work with us

say hi

För tillfället har vi inga lediga tjänster. Men vi är alltid intresserade av engagerade och drivna personer som delar våra värderingar. Om du tror att Silva är rätt för dig, tveka inte att höra av dig!

Självklart får du gärna höra av dig om du är intresserad av en praktikplats eller att göra ditt examensarbete hos oss också.

Tre entreprenöriella bröder. En fantastisk uppfinning. 1933 uppfann Björn, Alvar och Arvid Kjellström den första vattenfyllda kompassen, det var startskottet för vår verksamhet. Inte nog med att det var den första kompassen med den tekniken, den satte även en global standard för hur navigationsutrustning fungerar. Det var då Silva som varumärke föddes. Några år senare, närmare bestämt 1935, breddade vi vårt affärsområde med en ny uppfinning, nämligen pannlampan Zeiler.

Ända sedan 1933 har vårt mål varit att skapa och utveckla marknadens bästa outdoor-utrustning. Vi drivs av att hitta nya lösningar och arbetar löpande med ett utvecklande och optimerande mindset för att kunna erbjuda den bästa produkten. Nyfikenhet är a och o; såväl inom vår produktutveckling som vid äventyren som du tar med produkterna på. Med en genuin passion för outdoor-aktiviteter vill vi inspirera och motivera fler personer till att komma ut och upptäcka nya äventyr. Vi vet att det är värt det.

Idag fokuserar vi på tre huvudområden för våra produkter; Sport, Äventyr och Proffesionellt användande. Våra produkter inom vardera av dessa områden utvecklas och förändras på löpande basis, allt för att du ska kunna njuta av kvalitetsprodukter och tackla morgondagens utmaningar tillsammans med oss på Silva.