JOBBA HOS OSS

Spontanansökan

Eller praktikant

För tillfället har vi inga lediga tjänster. Men vi är alltid intresserade av engagerade och drivna personer som delar våra värderingar. Om du tror att Silva är rätt för dig, tveka inte att höra av dig!

Självklart får du gärna höra av dig om du är intresserad av en praktikplats eller att göra ditt examensarbete hos oss.

Tre entreprenöriella bröder. En fantastisk uppfinning. 1933 uppfann Björn, Alvar och Arvid Kjellström den första vattenfyllda kompassen och det innebar startskottet för vår verksamhet och vårt varumärke. Inte nog med att det var den första kompassen med den tekniken, den satte även den globala standarden för hur navigationsutrustning fungerar än idag. Några år senare, närmare bestämt 1935, breddade vi vårt produktutbud med en ny uppfinning, nämligen pannlampan Zeiler.

Ända sedan 1933 har vårt mål varit att skapa och utveckla marknadens bästa outdoor-utrustning. Med en genuin passion för friluftsaktiviteter vill vi inspirera och motivera fler personer att komma ut och upptäcka sin omgivning och ge sig ut på nya äventyr. Vi vet att det är värt det.

Idag fokuserar vi på tre huvudområden; Sport, Äventyr och Proffesionellt användande. Vi utvecklar och förbättrar ständigt våra produkter inom dessa områden, allt för att du ska kunna njuta av kvalitetsprodukter och tackla morgondagens utmaningar tillsammans med oss på Silva.