Våra mest dynamiska pannlampor

Våra multilampor är utvecklade för dig som älskar att vara ute hela året och som dessutom gör många olika aktiviteter. Pannlamporna är modulära, vilket innebär att de kan användas på olika sätt, med vårt starkaste ljus och allra mest kraftfulla batterier.

Släpp lös din spontanitet

Oavsett vilken serie eller modell av pannlampa du väljer så kommer våra multilampor att ge dig alla möjligheter att vara spontan.

Cross TrailTrail Speed | Exceed

Cross Trail

Cross Trail ger dig mycket pannlampa för pengarna. Med en tydlig ljusbild på 600 lumen och fästen för både hjälm och cykelstyre så är du snabbt redo att ge dig iväg.

Mer än bara löpning

Trail Speed

Trail Speed är en kraftfull serie pannlampor som håller låg vikt. Med 1200 lumen och en perfekt viktfördelning så är detta ett utmärkt val för dig som vill träna dedikerat även när det är mörkt ute.

Idrottarens val

Exceed

Exceed är serien med våra mest kraftfulla pannlampor med hela 2200 lumen tack vare boost-inställningen. Välj Exceed om du vill ha det allra bästa.

Den Ultimata pannlampan

Batterier och accessoarer

Alla multilampor har samma kontakt för laddning – Silvas rektangulära plugg. Det ger dig obegränsad frihet att kombinera din multilampa med olika batterier utifrån den aktivitet eller det äventyr du planerar för. Vi rekommenderar batteriladdaren till pannlampan så att du kan ladda din lampa upp till fyra gånger snabbare jämfört med en standard USB. Den smarta USB-laddaren gör att du också kan använda ditt pannlampsbatteri som en powerbank.