Våra mest dynamiska pannlampor

Multilamporna är till för dig som utövar många olika sorters utomhusaktiviteter och sporter. De är de starkast lysande och mest flexibla pannlamporna i vårt sortiment och de kommer med kraftfulla batterier för att säkerställa att du har ljus hela vägen.

Frigör din spontanitet

Oavsett vilken serie av multilampor som du väljer så får du möjligheten att vara spontan och ägna dig åt flera aktiviteter.

Cross TrailTrail Speed | Exceed

Cross Trail

Cross Trail ger dig mycket pannlampa för pengarna. Med ett stabilt ljus på 600 lumen och fästen för både hjälmen och cykeln är du igång på nolltid.

Mer än bara löpning

Trail Speed

Trail Speed är en kraftfull, men ändå lätt och smidig, serie pannlampor. Med 1200 lumen och en perfekt viktdistribution är den här serien det populäraste valet för atleteter och pulsälskare.

Favoritserien bland elitutövare

Exceed

Exceed är vår mest kraftfulla serie pannlampor med en häpnadsväckande ljusstyrka på 2200 lumen i boost-läget. När du har högt ställda krav och bara det bästa är bra nog – välj Exceed.

Den Ultimata adrenalin-pannlampan

Batterier och tillbehör

Alla multilampor har samma kabelanslutning. Det möjliggör komplettering av din pannlampa med ett lättare eller starkare batteri vid behov. Vi rekommenderar att du köper till Headlamp Battery Charger för upp till 4 gånger så snabb laddning i jämförelse med en vanlig USB-laddare. Vår smarta USB Charge Adapter är användbar när du ska ut på längre turer, eller som en säkerhetslösning, då den kan omvandla ditt pannlampsbatteri till en powerbank.