SILVA testcenter

I våra utvalda testcenter kan du prova produkterna innan du köper dem. Du får även stöd av produktspecialisterna i butikerna som hjälper dig att välja rätt utrustning givet dina behov.

Sverige

ORSA GRÖNKLITT

ORSA

Orsa Grönklitt i Dalarna, endast 330 km från Stockholm, erbjuder allt du behöver för dina friluftsäventyr. Det ligger oerhört fint och har ett snösäkert klimat. I närheten finns en fullskalig skidanläggning med 23 backar och 100 km längdspår samt nöjen som Orsa Björnpark.

Webbsida

Besök oss på:
Timmervägen 1
794 31 Orsa

Rullskidcenter

Landskrona

Rullskidcenter.se är en Officiell Vasaloppspartner som finns både online och i södra Sverige (Landskrona). De är specialiserade på längdskidåkning och rullskidor. I butiken i Landskrona kan du prova såväl rullskidor som Silvas pannlampor för både skidåkning och löpning.

Webbsida

Besök oss på:
Björngatan 2C
Landskrona
0418-488100

XCC Endurance Center

Ulricehamn

XCC Endurance Sports ligger i anslutning till Världscupsstadion för längdskidåkning i Ulricehamn. XCC fokuserar på tre aktiviteter; längdskidåkning, cykling och löpning. Utrustningen kan provas i skogen Lassalyckan strax utanför butiken som har makalösa spår för alla tre sporter.

Webbsida

Besök oss på:
Sanatoriebacken 8A
Ulricehamn
070 – 932 37 01