Våra vänner

De testar Silva-produkterna under de tuffaste förhållandena och är en ovärderlig resurs för oss i vår utvecklingsfas. Om våra produkter får två tummar upp – då fortsätter vi med produktionen. Men om inte, då reviderar vi produkterna och försöker igen. Våra ambassadörer är den perfekta blandningen av löpare, orienterare, äventyrare, bergsklättrare och flera landslag/förbund. Om de är nöjda med våra produkter är vi säkra på att du också kommer bli det.

EMELIE FORSBERG

FJÄLLÖPNING & SKIDALPINISM

Det som först började som en hobby har tagit Emelie hela vägen till toppen av både berg och podier. Hon har en gedigen meritlista med såväl flertalet pallplatser som upprepade banrekord. Hennes toppresultat och solid-as-a-rock-mentalitet har gjort henne till en förebild inom de växande sporterna av Fjällöpning & Skidalpinism.

TOVE ALEXANDERSSON

VÄRLDSMÄSTARE I ORIENTERING

Tove fortsätter att rada upp segrar och visar gång på gång att hon är en av världens främst orienterare. Hon rankas inte bara i topp inom orientering – utan även skidorientering och Sky Running. Tove har vunnit hela världscupen i både orientering och skidorientering. Hon har även vunnit Sky Running World Championships och är en av våra mest meriterade atleter.

MIMMI KOTKA

ULTRA-TRAIL RUNNER

Från att helt sakna eliterfarenhet till att bli världsledare på fem år, Ultra-Trail Runnern och nutritionisten Mimmi Kotka har snabbt klättrat sig till toppen och vunnit flera internationella tävlingar under hela sin karriär. Hon har bland annat vunnit Mont-Blanc 80 km maraton och det schweiziska alpinmaratonet.

IDA NILSSON

TRAIL RUNNER

Att vinna Transvulcania ultramarathon har blivit en rutin för Ida Nilsson efter att ha säkrat sin tredje guldmedalj i rad. År 2018 vann Ida den internationella skyrunningkonkurrensen “Zegama-Aizkorri” och förstärkte sin position som en av världens bästa löpare.

OFFICIELL PARTNER

Vi är stolta över att bli valda som den officiella leverantören av pannlampor till våra vänner i det svenska längdlandslaget. Våra pannlampor hjälper teamet att optimera och förlänga sina träningspass. Med profiler som Charlotte Kalla, Linn Svahn, Frida Karlsson, Jonna Sundling, Ebba Andersson, Calle Halfvarsson, Jens Burman och Johan Häggström – är de ett av världens mest framstående skidlandslag.

OFFICIELL PARTNER

Vi är stolta över att vara officiell leverantör av pannlampor till våra vänner i det norska längdlandslaget. Med profiler som Johannes Høsflot Klæbo, Emil Iversen, Hans-Christer Holund, Martin Jonsrud Sundby, Ragnhild Haga, Ingvild Flugstad Østberg, Heidi Weng och Therese Johaug är de ett av världens mest framstående skidlandslag.

OFFICIELL LEVERANTÖR

Svenska orienteringsförbundet är ett av världens mest framstående orienteringslandslag. Med profiler som världsmästaren Tove Alexandersson är de mycket respekterade internationellt sett. Vi är stolta över att vara officiell leverantör till orienteringslandslaget.

SILVA PARTNERS & ASSOCIAITIONS