Hitta rätt ljus

Sometimes the sun rises too late and sets too early, but darkness shouldn’t stop you from doing what you love. So find the right headlamp for you, and carry on with your favourite activities at any time you want.

Hitta rätt ljus

Need help finding your ideal headlamp? We have a range of headlamps suitable for different activities and preferences. In order for you to find your right light, you can start by defining your intended activity, terrain and duration. Based on your preferences, we will suggest the best headlamp for you.

Exceed

Tycker du att det är tempot som gör sporten? Älskar du ruset av att springa så snabbt att du är på gränsen till att tappa all kontroll? Då är Exceed pannlampan för dig. Den är lätt och smidig nog för cykling downhill och skidåkning offpist, trots det så pass kraftfull att den inte bara hänger med i ditt tempo, den ger dig möjligheten att åka ännu snabbare.

Trail Speed

Att bara välja en aktivitet kan vara svårt – och tråkigt. Du kanske vill ta dig ut på en löptur ena dagen och cykla downhill andra dagen. Eller varför inte åka skidor offpist eller genom snårig terräng? Antagligen vill du även förbättra dig och ta din träning till nya höjder. Trail Speed är en våra klassiker som lämpar sig väl för dig, en perfekt mix av batteristyrka och optimerad vikt. De här pannlamporna är mycket bra följeslagare för den som älskar att variera sin träning – och de följer med vart än ditt nästa äventyr tar vägen.

Cross Trail

Cross Trail är den perfekta serien när du vill ha en allround-pannlampa som passar lika bra för löpning och cykling som för längdskidåkning. Pannlampor i Cross Trail-serien kan användas som en klassisk pannlampa eller fästas på hjälmen eller cykelstyret – den här även en mycket generös brinntid. Cross Trail 5 Ultra är den officiella pannlampan för Nattvasan och rekommenderas av Vasaloppet.

Trail Runner

Löpning betyder olika saker för olika personer. Du kan löpträna för att komma i form, vinna tävlingar eller för välgörenhet. Du kanske springer för att du har ett mål, eller för att du njuter av ruset, eller helt enkelt för att du vill koppla bort och rensa tankarna. Precis som namnet indikerar så är serien Trail Runner framtagen för just löpare – oavsett vilken typ av löpare du är så kommer Trail Runner bli en uppskattad partner när mörkret tagit vid.

waterproof-headlamp

Explore

Serien Explore skapades för äventyr – så väl i naturen som på sjön. Den här pannlampan är ämnad för upplevelser, upptäcktsfärd i skog och natur, vandring eller helt enkelt för klassiskt hemmafix. Så om du njuter av att bestiga berg, paddla kajak, vandra eller segla – och alltid är redo för nästa äventyr – då är Explore-serien designad för dig.

Scout

Pannlamporna i Scout-serien är våra enklaste varianter som lämpar sig väl för camping, skogspromenader och den sanna naturentusiasten. Vi har flera varianter i Scout-serien där vissa har ett rödaktigt ljus för att förenkla kartläsning – andra har extra lång brinntid och håller flera dagar. Så vilken Scout väljer du för ditt nästa skogsäventyr?