Din trygga vän på sjön

Kolla in våra båtkompasser & tillbehör

SILVA TERRA

Vårt bidrag till framtiden

Hitta rätt pannlampa

Låt våra experter hjälpa dig

Spectra by silva

Turn night into day with 10 000 lumen

Löp mer, Upplev mer

Upptäck hela Strive-familjen

FORTSÄTT UTFORSKA

De flesta slutar att springa, åka skidor eller till och med utforska när de blir gamla. Andra menar att det är när du slutar som du blir gammal. Om du bara fortsätter är ålder bara en siffra.

Läs mer

Vi är Silva

Sedan 1933 har vi hjälpt människor att få ut mer av sina friluftsaktiviteter. Vi är stolta över vår historia och det faktum att vi har 90 års erfarenhet av att designa och utveckla kompasser, pannlampor och friluftsprodukter.

GUIDE

Hitta rätt båtkompass och tillbehör

I denna guide kan du läsa mer om hur du hittar rätt kompass för din båt och ditt äventyr, hur du kan packa vattentätt, smarta pannlampor som bevarar ditt mörkerseende och fler tips för livet på sjön.

LÄS MER
längdlandslaget

stolt sponsor

Guide

Packa rätt för din aktivitet

Utforska alla våra produkter och packa smart inför ditt nästa äventyr. Från vätskevästar för löpning till dry bags och slittåliga ryggsäckar, hjälper vi dig att ha med dig det du behöver för just din aktivitet. 

Läs mer

UPPTÄCK HELA STRIVE-FAMILJEN

Låt din strive vara med dig i varje steg. Bär din Strive Mountain Pack, Strive Light Black eller Strive Ultra Light med full rörelsefrihet, fylld med allt du behöver för längre äventyr.